Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot jabłkowo-gruszkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki 500 gram
woda 3 litry
cukier 300 gram
jabłko kwaśne 500 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot jabłkowo-gruszkowy

Wodę gotujemy dodajemy obrane i pokroione w kostkę gruszki i jabłka gotujemy 10 minut , dodajemy cukier mięszamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta1371 08.07.2011 22:22
Dobry na upały

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak