Przepis i sposób przygotowania na: ogórki nadziewane
Ogórki ze skórką przecinamy wzdłuż, wyciąć gniazda nasienne, wypełnić nadzieniem, wierzch posypać grubą warstwą szczypiorku
śmietana | 3 łyżki |
żółtko surowe | 3 szt |
szczypiorek | 1 pęczek |
koperek | 1 pęczek |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
twaróg | 30 (półtłusty) |
ogórki | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: