pieczarki w śmietanie

pieczarki w śmietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    30 dag
  • masło

    2 łyżki
  • śmietana 18 proc

    1 kubek
  • koperek

    3 łyżki
  • pieprz biały

    do samku
  • cebula

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plasterki ,cebulkę w kostke .Smażymy wszystko na maśle lekko podlewamy wodą .Doprawiamy pieprzem,solą .zalewamy śmietaną ,zagotowujemy posypujemy koperkiem .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Anna133

05.10.2011 12:02
warte spróbowania ;)

ronald88

19.09.2011 09:07
super

Gosia32

18.01.2011 08:30
Super,polecam:}

rybka

14.10.2010 18:24
w śmietanie to lubię kurki i prawdziwki, ale pieczarek jeszcze nie jadłam .trzeba spróbować:)

anja3107

20.06.2010 15:57
też tak myślę ;-)

mehia

25.05.2010 09:39
na pewno pyszne i warte wypróbowania :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat