Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki z gotowanych jajek
Osączać na papierowym ręczniku z nadmiaru tłuszczu. Podawać z ulubionym sosem (pomidorowym, pieczarkowym, grzybowym, chrzanowym itp.) oraz surówką ze świeżych warzyw.
jajko ugotowane na twardo | 6 szt. |
bułka | 1 szt. |
mleko | 3 łyżki |
pietruszka zielona | 1 łyżka |
szczypiorek | 1 łyżka |
cebula | 1 szt. |
olej | 1 łyżka |
pieprz do smaku | |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
jajko | 1 szt. |
ser żółty | 2-3 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: