nadzienie do indyka

nadzienie do indyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kajzerki

    3 sztuki
  • jajka

    3 sztuki
  • masło

    2 łyżki
  • natka pietruszki

    1 pęczek
  • wątróbka drobiowa

    15 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Namoczyć i odcisnąc kajzerki. Żółtka utrzeć z masłem, drobno posiekać ugotowaną watróbkę, Do żłółtek dodać bułki, wątróbkę, sól, cukier, czonek i natkę pietruszki. Ubić pianę z białek, dodać i wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat