Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

kapusta pekińska + kukurydza i rzodkiewka - suróweczka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
1 sztuka
kukurydza
1 mała puszka
ogórki kiszone
2 sztuki
majonez
2 łyżki
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
cukier
1 szczypta
szczypiorek
do ozdoby
Sklep Prymat
Pieprz czarny grubo mielony Prymat
1 szczypta
Sklep Prymat
rzodkiewka
3 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta pekińska + kukurydza i rzodkiewka - suróweczka

Kapustę dokładnie umyć i poszatkować. Dodać pokrojoną w pół-plasterki rzodkiewkę, drobno pokrojony szczypiorek, ogórka kiszonego w plasterkach i kukurydzę. Doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna56 25.05.2012 23:32
Super:o)Muszę wypróbować
bami 01.08.2011 14:49
Interesująca surówka :)
Ela15 03.04.2011 21:41
pycha:)
Bożena13 19.03.2011 23:30
mniam;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak