Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z groszku i selera

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 30 dag
jabłko 1 szt
seler 1 szt
papryka 1 szt
ogórek kiszony 2 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 3 szt
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z groszku i selera

Obrany, surowy seler,jabłko i ogórki zetrzeć na tarce o dużych oczkach,dodac groszek konserwowy, wymieszać. Paprykę pokroić w kostkę, cebulę drobno posiekać. Majonez połączyc z jogurtem, dodać do sałaty, przyprawić do smaku. Podawać do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 30.10.2012 23:33
Lekka i smaczna.
Iwusia 30.10.2012 21:59
prześlicznie wygląda
Rybciia 29.05.2012 11:19
smaczna :-)
Natalia/tubisiek 07.05.2012 09:24
same witaminki :)
mehia 30.03.2011 19:48
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak