filet grilowy

filet grilowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1
  • filet z mintaja

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rozmrożony filet pieczemy na ruszcie grilla na tacce auminiowej przez ok.10 minut. W międzyczasie dodajemy masło i przyprawy oraz sok z cytryny.Podajemy z dresingem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (28)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

02.06.2011 09:21
lubię taki

Margo1

02.06.2011 09:21
lubię taki

Angelika10

28.02.2011 12:40
z grila niezle smakuje

Jaheira11

23.02.2011 23:11
pyszności

Tomasz17

22.02.2011 21:15
smaczne:)

aga130982

04.02.2011 12:54
mniam

Ania67

04.02.2011 11:08
Rewelacyjnie smakuje

maciek7

01.02.2011 17:52
super przepis

Tomasz17

24.01.2011 20:18
proste i smaczne danie :)

Magda60

18.01.2011 18:16
polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat