Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z kurczka z żurawiną

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 kg
cebula 3-4
ketchup 3/4 szklanki
woda 1,5 szklanki
sos 20 dag
żurawina 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z kurczka z żurawiną

pierś z kurczaka pokroić na mniejsze części przyprawić i usmażyć. cebulę pokroić w talarki i zeszklić. w naczyniu żaroodpornym ułożyć pierś póżniej cebulę znów pierś i cebulę całość polać wcześniej zagotowanym sosem żurawinowym. zapiekać ok 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 30.05.2011 22:31
spoko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak