Jajka faszerowane serem twarogowym

Jajka faszerowane serem twarogowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koperek

    1 łyżka
  • kwaśna śmietana

    2 łyżki
  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • twaróg

    25-30 (pełnotłusty)
  • jaja na twardo

    6 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka należy obrać ze skorupek, przekroić na pół i wyjąć z nich gniazda nasienne. Ser twarogowy zmiksować z żółtkami, następnie wymieszać z posiekaną zieleniną i doprawić do smaku solą i pieprzem. Farsz nakładać do jajek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

RenataZ-et

07.01.2014 21:04
pyszne te jajka

IKrakowianka

05.11.2013 17:47
świetny pomysł

Wafelek2601

24.06.2013 19:18
Bardzo mnie ciekawi smak takich jajek

Iwusia

04.08.2011 22:19
ciekawe jak smakują :D

marta639

18.09.2010 12:54
Polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat