Przepis i sposób przygotowania na: Sos majonezowo- śmietanowy
Majonez mieszamy ze śmietaną oraz musztardą. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem oraz sokiem z cytryny.
majonez | 150 mililitrów |
śmietana 18% | 150 mililitrów |
musztarda | 1-2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | DO SMAKU |
Pieprz czarny mielony Prymat | DO SMAKU |
sok z cytryny | DO SMAKU |
cukier | DO SMAKU |
Majonez mieszamy ze śmietaną oraz musztardą. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem oraz sokiem z cytryny.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: