kotlety z mortadeli

kotlety z mortadeli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mortadela

    50 dag
  • jajko

    1 szt
  • plastry żółtego sera

    3 plastry
  • sól ipieprz

    1 szczypta
  • ziarenka smaku

    0,5 lyzeczka
  • mąka

    2 lyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mortadele kroimy w 1 cm plastry.panierujemy w doprawionym jajku,a nastepnie w mace.
smazymy na patelni z obu stron na rumiano.na kazdym kotlecie ukladamy kawalek sera,posypujemy przyprawami,jeszcze chwilke smazymy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat