Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa na rosole wołowym

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina z kością
50 dag
marchewka
1 sztuka
pietruszka
1 sztuka
seler
5 dag
koncentrat pomidorowy
4 łyżki
cebula
1 sztuka
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
natka pietruszki
1 pęczek
koperek
1 pęczek
śmietana
150 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa na rosole wołowym

Mięso umyć , zalać 1,5 litra wody. Dodać obraną marchewkę , pietruszkę , cebulę , seler.Gotujemy do miękkości mięsa . Mieo wyłożyć oraz warzywa. Mieso pokroić i włożyć do zupy.Dodać koncentrat pomidorowy chwilę gotować . Posiekać pietruszkę , koperek. Śmietanę rozprowadzić w zupie,doprawić do smaku solą , pieprzem. Posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dariusz8 01.01.2011 17:28
smaczna zupa
Emilia22 28.12.2010 12:12
wygląda apetycznie,na pewno nieźle rozgrzewa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak