Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z indykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 1\\2
mieszanka warzyw
makaron
mozarella
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z indykiem

Pierś z indyka kroimy w kostkę , posypujemy przyprawami zamieszać i wstawić na 30 minut do lodówki.Następnie podsmażyć . Makaron i mieszankę ugotować w wodzie odsączyć i wymieszać z indykiem. Jeszcze możemy po swojemu doprawić na koniec i przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec do 20 minut w temp 180 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 17.02.2013 14:52
podoba mi się
pacpaw 28.07.2011 22:25
jedna z lepszych jakie widziałem
piotereq 23.07.2011 11:15
super
RenataZ-et 19.12.2010 11:43
Lubię mięsko z indyka bo jest bardzo delikatne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak