Składniki:
mąki | 3 szkl |
cukru | 0,5 szkl |
cukier waniliowy | 1 |
proszku do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 2 |
margaryny i śmietanty | trochę tak aby się zagnietło |
budynie na 3/4 | 2 |
jabłka | 1 kg |
mąki | 3 szkl |
cukru | 0,5 szkl |
cukier waniliowy | 1 |
proszku do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 2 |
margaryny i śmietanty | trochę tak aby się zagnietło |
budynie na 3/4 | 2 |
jabłka | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: