Przepis i sposób przygotowania na: Gyros z kapustą pekińską
I-Warstwa-piersi z kurczaka,gyros
II-warstwa-1/2 kapusty,majonez,keczup,gyros
III-ogórki,gyros
IV-kukurydza,gyros
V-cebula,gyros
VI-1/2 kapusty,majonez,keczup,gyros
pierś z kurczaka | 1 szt |
kapusta pekińska | 60 dkg |
ogórki kwaszone | 7 szt |
kukurydza | 1 szt |
cebula czerwona | 7 szt |
majonez | w/g uznania |
keczup | w/g uznania |
śmietana | w/g uznania |
przyprawa gyros | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: