Pasta z serków topionych i wędliny

Pasta z serków topionych i wędliny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serki topione

    3
  • szynka konserwowa

    25 dag
  • zielona papryka (świeża)

    2
  • pomidory bez skóry

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wędlinę drobno posiekac .Szczypiorek drobno pokroic ,serki rozgnieśc widelcem i połączyc z wędliną i szczypiorkiem.Pomidory i paprykę pokroic w kostkę .Wszystkie składniki dokładnie wymieszac ,doprawic solą i pieprzem.

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

romanrafal

11.12.2013 15:57
smaczna pasta

Mati13

08.09.2012 16:10
jak dla mnie pyszna!

olkaaa

17.03.2012 18:02
ciekawe

barbara11561

04.04.2011 07:33
Super

Marzena34

23.03.2011 08:49
pomysł na śniadanko w sam raz

ben-ka

14.11.2010 09:32
Musi być smaczna!

Łucja1

07.10.2010 14:02
delikatna i smaczna!

Margo1

26.09.2010 12:19
Z przepisu wynika że dobre

marta639

18.09.2010 12:34
Smaczne

IZABELA29

04.06.2010 13:41
smaczna pasta do świeżego chlebka i nie tylko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat