Przepis i sposób przygotowania na: Schab w sosie ziołowym
Sos: jaja gotujemy, i podobnie jak zioła siekamy. Dodajemy pozostałe składniki sosu i dokładnie mieszamy. Doprawiamy. Powstałym sosem polewamy mięso.
schab bez kości | 1 1/2 kg |
cebula | 2 sztuki |
sól | |
pieprz | |
sos | |
jaja | 2 sztuki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
szczypiorek | 1 pęczek |
trybula | 1 pęczek |
ocet winny | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa curry orientalna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: