Składniki:
boczek wędzony | 30 dag |
kiełbasa śląska | 1 szt. |
seler | 0,5 szt. |
por (biała część) | 1 szt. |
pietruszka korzeń | 1 szt. |
ziemniaki | 0,5 kg |
ocet 10 % | 1,5 łyżki |
śmietana 12% | 200 ml |
mąka | 1 łyżka |
boczek wędzony | 30 dag |
kiełbasa śląska | 1 szt. |
seler | 0,5 szt. |
por (biała część) | 1 szt. |
pietruszka korzeń | 1 szt. |
ziemniaki | 0,5 kg |
ocet 10 % | 1,5 łyżki |
śmietana 12% | 200 ml |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: