Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane mięsem

5.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
10 szt
pierś z kurczaka
30 dag
seler naciowy
20 dag
oliwa
3 łyżki
ser żółty
10 plastrów
pomidor
2 szt
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
natka pietruszki
2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane mięsem

Pieczarki umyć, odciąć nóżki, posmarować oliwą i włożyć do nagrzanego piekarnika na 10 min. Ugotowaną pierś z kurczaka wraz z selerem pokroić w kostkę, dodać natkę pietruszki, dwie łyżki oliwy oraz sól i pieprz do smaku. Na pieczarki nałożyć farsz, przykryć plastrem sera i zapiec 2 min. Na wierzch położyć plaster pomidora.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 06.05.2012 21:30
super
Angelika10 10.03.2012 08:13
smaczne
Mirka-Ludomila 26.03.2011 09:26
pyszności
Monika193
Monika193 02.12.2010 08:25
super obiadek
ada12302 01.12.2010 21:34
muszą być smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak