Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik po polsku - roladki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet śledziowy 10 szt
majonez
szczypiorek 1 pęczek
cebula 1 fioletowa

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik po polsku - roladki

Filety śledziowe rolujemy w przekłuwamy wykałaczką. Do powstałego zagłębienia wsypujemy odrobinę posiekanego szczypiorku i zakrywamy kleksem majonezu. Całość dekorujemy fioletowa cebulą i szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cukiereczek13 15.09.2012 16:11
wyglada wspaniale ;)
smakowita 18.06.2012 22:22
pyszna przekąska !
polly66 14.12.2011 18:19
wygląda bajecznie
monisia1977 11.10.2011 08:27
dobre
Grażyna13 08.10.2011 17:41
MNiam :)
Sarenka 29.08.2011 09:54
Pieknie!
agata1722
agata1722 15.04.2011 15:58
jestem pod wrażeniem
Magdalena1110 20.02.2011 00:10
świetne
Iwona56 14.02.2011 17:27
coś wspaniałego
ben-ka 31.12.2010 09:43
Dekoracja śliczna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak