Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z żółtego sera i ryby

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółtego sera 15 dag
śmietany 3 łyżki
posiekanego szczypiorku 2 łyzki
sól do smaku
dorsz wędzony 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z żółtego sera i ryby

Ser ucieramy na tarce. Z ryby zdejmujemy skóre, oddzielamy od ości, rozdrabnaimy i łaczymy z serem. Dodajemy śmietanę, ucieramy na jednolitą masę, mieszamy ze szczypiorkiem i doprawiamy do smaku.

Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak