Składniki:
sok z cytryny | 3łyżki |
olej | 1łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1łyżka |
wołowina | 1 i 1/2kg |
ząbki czosnku | 4 |
słonina | 15dag |
olej rzepakowy | 3łyżki |
cebule | 2 |
Liść laurowy suszony Prymat | |
marchewki | 2 |
seler | 1/4 |
sól | |
pieprz |
sok z cytryny | 3łyżki |
olej | 1łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1łyżka |
wołowina | 1 i 1/2kg |
ząbki czosnku | 4 |
słonina | 15dag |
olej rzepakowy | 3łyżki |
cebule | 2 |
Liść laurowy suszony Prymat | |
marchewki | 2 |
seler | 1/4 |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: