Składniki:
orzechy włoskie | pół szklanki |
mąka pszenna | 1 i 1/4 szklanki |
parmezan starty | pół szklanki |
cukier | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
jogurt | 1 szklanka |
jajko | 1 |
Soda oczyszczona Prymat | pół łyżeczki |
orzechy włoskie | pół szklanki |
mąka pszenna | 1 i 1/4 szklanki |
parmezan starty | pół szklanki |
cukier | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
jogurt | 1 szklanka |
jajko | 1 |
Soda oczyszczona Prymat | pół łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: