Gruszki z konfiturą z żurawiny :

Gruszki z konfiturą z żurawiny :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gruszka

    1 sztuka
  • konfitura żurawinowa

    4 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gruszkę przekroić na pół . Obrać . Wydrążyć gniazda nasienne . Połówki gruszki zalać wodą i ugotować na pół miękko . Ostrożnie wyjąć by nie popękała .W miejsce gniazd nasiennych nałożyć po 2 łyżeczki konfitury z żurawiny .

Prosta , wykwintna przystawka .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

plocia

28.01.2011 21:39
ale smaczne

Karolcia12

12.11.2010 21:43
ale smaczne

ana00

21.09.2010 15:32
Pomysłowo :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat