Andrut z galaretką agrestową

Andrut z galaretką agrestową

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • galaretka agrestowa

    1 opakowanie
  • wafle

    2 sztuki
  • margaryna

    1 kostka
  • mleko

    9 łyżek
  • cukier

    6 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Do rondelka wlać mleko i zagotować je z dodatkiem margaryny i cukru. Powyższą masę przestudzić, a póżniej dodać tężejącą galaretką. Wszystko razem wymieszać. Wafel przełożyć powyższą masą i przykryć następnym wafelkiem. Podawać po schłodzeniu. Przygotowanego andruta podzielić na zgrabne kosteczki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat