Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń cielęca z sosem z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 3 łyżki
oliwa 3 łyżki
sok z cytryny 5 łyżek
sól
cielęcina 1/2 pieczona

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń cielęca z sosem z tuńczyka

Mięso kroimy na plasterki. Składniki sosu miksujemy i nacieramy nim mięso. Zapiekamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak