Składniki:
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
oliwa | 90 ml |
ocet | 30 ml |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
bazylia | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
cukier |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
oliwa | 90 ml |
ocet | 30 ml |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
bazylia | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: