Składniki:
mąka kukurydziana | 30 dkg |
mąka pszenna | 20 dkg |
kapusta kiszona | 1 kg |
podgardle wędzone | 0,5 kg |
cebula | 4 sztuki |
mleko | ok 1,5 litra |
sól i pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
jajko | |
grzyby | 0,5 mrożone |
mąka kukurydziana | 30 dkg |
mąka pszenna | 20 dkg |
kapusta kiszona | 1 kg |
podgardle wędzone | 0,5 kg |
cebula | 4 sztuki |
mleko | ok 1,5 litra |
sól i pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
jajko | |
grzyby | 0,5 mrożone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: