zacierka tarta lub siekana

zacierka tarta lub siekana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

    30 DAG
  • jajko

    2 SZT.
  • woda

    3 LYZKI
  • sól

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotowujemy zacierkę.Posiekać lub zetrzeć na tarce. włożyć do wrzącej wody,osolonej odcedzić. Podawać do zupy fasolowej.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ronald88

12.08.2011 14:02
super

sundaytn

14.05.2011 00:29
super

eewelina

01.02.2011 00:11
Myślę, że do róznych zup sie nadaje.

adam1f

19.01.2011 23:50
dawno tego już nie jadłem

Babciagramolka

03.12.2010 09:31
Zaciereczka nigdy nie jest zła- wspomnienie mojego dzieciństwa

Pati8

01.12.2010 14:38
nawet łatwe i szybkie

Marzena34

01.12.2010 10:10
łatwe i proste,dzieki

buksiak12

31.08.2010 14:41
fajny przepis

buksiak12

31.08.2010 14:41
fajny przepis

Dorota71

31.08.2010 14:03
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat