Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tort ajerkoniakowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 sztuka
mleko 2 szklanki
budyń waniliowy 1 sztuka
cukier 2 łyżki
ajerkoniak 0,5 szklanki
bita śmietana 1 sztuka
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: tort ajerkoniakowy

żelatynę rozpuścić ostudzić, ugotować budyń gdy wystygnie dodać ajerkoniak i żelatynę- wstawić do lodówki;gdy zacznie tężeć wymieszać z bitą śmietaną, gotową masą przełożyć biszkopt

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak