Poncz do ciast i babek

Poncz do ciast i babek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    15 dag
  • woda

    200 ml
  • sok z cytryny

    4 łyżki
  • rum

    50 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukier z wodą zagotować, schłodzić, dodać sok lub kwasek cytrynowy oraz rum. Można dodać nieco skórki otartej z pomarańczy lub cytryny.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Krzysztof42

26.04.2011 15:39
a ja lubię nosić ponczo

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat