Przepis i sposób przygotowania na: CIASTO 3 W 1
złóżenie
biszkot przecięty na to 3/4 kremu i biszkopt reszta kremu na to dzem i posypać namoczonymi rodzynkami wierzch.
jajek | 5 szt |
cukru i mąki po | 1 szkl |
proszku do pieczenia | 2 łyżeczki |
wiórki kokosowe | 1/2 szkl |
kakao | 1 łyżka |
maku | 1/2 szkl |
orzechów mielonych | 1/2 szkl |
rodzynki | 10 dag |
dżem z czarnej porzeczki | |
krem do karpatki | 1 opakowanie |
olej | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: