Składniki:
pierś z indyka | 50 dkg |
jajko | 4 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
ser tylżycki | 10 dkg |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
posiekana natka | 6 łyżek |
sól, pieprz | do smaku |
bazylia świeża | 2 łyżeczki |
pierś z indyka | 50 dkg |
jajko | 4 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
ser tylżycki | 10 dkg |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
posiekana natka | 6 łyżek |
sól, pieprz | do smaku |
bazylia świeża | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: