LAGUMINA JABLKOWA

LAGUMINA JABLKOWA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    8 SZT
  • cukier

    3-4 LYZKI
  • mąka

    4 LYZKI
  • śmietana

    6 LYZEK
  • jaja

    5 SZT.
  • masło

    1-2 LYZKA
  • bułka tarta

    1-2 LYZKA
  • cynamon Prymat

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ZOLTKA UTRZEC Z CUKREM DODAC SMIETANE 3 JABLKA STARTE I MAKE. DOBRZE MIESZAMY. DO MASY WSYPAC CYNAMON I POZOSTALE JABLKA POKROIC W CIENKIE TALARKI WWYMIESZAC Z UBITA PIANA Z BIALEK. POOZYC NA POLMISEK ZAROODPORNY WYSMAROWANY MASLEM I BULKA TARTA.ZAPIEKAMY.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Krzysztof42

06.04.2011 15:34
lagumina to chyba jakaś francuska nazwa

iwona332

19.10.2010 00:03
super

christopher1

16.09.2010 21:58
Polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat