Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w sosie koperkowym
włożyć do folii,skopić winem i posypać koperkiem i piec około15 min w piekarniku,przygotowany sos ze śmietany i mąki ziemniaczanej polać na upieczoną rybę i posypać koperkiem.
cytryna |
1 szt
|
śmietana |
2 łyżki
|
mąka ziemniaczana |
2 łyżki
|
masło |
2 łyżka
|
sól, pieprz |
do smaku
|
koperek pęczek |
1 szt
|
cebulka |
2 szt
|
wino białe wytrawne |
1/2 kieliszka
|
filet z dorsza |
3 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: