Fasolka z kurczakiem

Fasolka z kurczakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kurczaka wędzonego

    2 udka
  • czerwonej fasoli

    1 puszka
  • jaj na twardo

    5 szt.
  • ogórków konserwowych (z puszki metalowej na wagę)

    6-7 szt.
  • grzybków marynowanych

    5-6 szt.
  • natki pietruszki

    1 pęczek
  • majonez

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kurczaka pokroić w kostkę razem ze skórką; jajka, ogórki i grzybki również kroimy; natkę pietruszki siekamy; z fasolki odlewamy zalewę i przemywamy wodą;
wszystkie składniki łączymy, dodajemy majonez, doprawiamy

wędzonego kurczaka można zastąpić polędwicą łososiową wędzoną

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rakow2

08.01.2012 18:39
mniam

ewelina/bunia

28.05.2011 12:15
dobre

Koper

15.02.2011 19:06
fajne połączenie

wedith1

06.12.2010 22:20
smakowicie wygląda!

iwona332

21.09.2010 16:03
super

Aida

06.07.2010 10:38
tak wędzone mięsko jest super :)

Iwusia

17.06.2010 22:27
hehe nie wątpię, ale zjadłabym takie udko wędzone ;) super !

SmacznaPyza

17.06.2010 09:07
grzybki, ogórki, kurczak - wszystko lubię więc wypróbuję

Aida

10.06.2010 09:15
sałatka również smaczna :) polecam!

Iwusia

24.05.2010 21:35
mniam :) Śliczne zdjęcie z tymi udkami :D aż ślinka cieknie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat