Grillowana kaszanka

Grillowana kaszanka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kaszanka

    60 dkg
  • cebula

    3 sztuki
  • jabłka

    3 sztuki
  • czosnek

    4 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszankę podzielić na cztery porcje.
Jabłka umyć, nie obierać, pokroić na ćwiartki.
Wydrążyć gniazda nasienne.
Cebulę pokroić w krążki.
Z czosnku usunąć osłonkę.
Przygotować cztery kawałki folii aluminiowej, na każdej ułożyć porcję kaszanki, jabłka, cebulę i czosnek.
Kaszankę posypać pieprzem ziołowym i majerankiem.
Całość zawinąć, zostawiając mały otwór w górnej części
Piec na grillu około 20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

RenataZ-et

19.01.2012 13:38
bardzo dobra

rakow2

02.01.2012 16:07
bardzo lubię

ajres

18.06.2011 19:08
lubie taka

annagebalska

15.06.2011 08:42
mniam

Iwona51

08.05.2011 21:08
pycha

agogo2

10.04.2011 22:16
pyszna

rzenia15

21.01.2011 12:02
uwielbiam

Margo1

18.09.2010 11:00
świetna jest w smaku

lucyna15

23.05.2010 10:29
PYCHA !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat