Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do karkówki z grilla
Karkówkę rozbić nieco ręką i dobrze obtoczyć w marynacie, zostawić na kilka godzin w chłodziarce (najlepiej przygotować wieczorem przeddzień smażenia).
NIE ZAWIJAĆ W FOLIE.
karczek | 3 Plastry |
oliwa | 12 Łyżka |
czosnek | 5 ząbek |
cebula | 1 sztuk |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 Łyżka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 Łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: