Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żołądek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4
cukier 1 szkl
mąka ziemniaczana 1/2 szkl
mąka pszenna 1 szkl
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
margaryna 1 kostka
kakao 1 łyżka
suchy mak 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Żołądek

Margarynę roztopić.Jajka ubić z cukrem, dodać obie mąki, proszek do pieczenia i gorącą margarynę.Podzielić na 3 części.Do jednej dodać ka kakao, do drugiej mak , a trzecia biała.Wlać do formy w kolejności z kakao, z makie, białe.Upiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 08.05.2012 08:14
super
stokrotka 12.04.2011 09:27
pyszny, też taki robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak