Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

kapuśniaczek z kiszonej kapusty

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar mięsny
2 litry
marchewka
1 sztuka
pietruszka
1 sztuka
ziele angielski
3-5 ziarenek
Kucharek przyprawa uniwersalna
do smaku
Liść laurowy suszony Prymat
2-3 listki
Sklep Prymat
kapusta kiszona
0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniaczek z kiszonej kapusty

Zagotowujemy wywar.Wkładamy do niego kiszoną kapustę,startą marchewkę,pokrojoną pietruszkę i liść laurowy i ziele.Gotujemy tak dlugo aż kapusta będzie miekka.Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 06.01.2011 12:16
uwielbiam kapuśniaki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak