Składniki:
ocet | 3-4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
cebula biała | 1 |
pieprz | do smaku |
pęczek natki | |
kilka gałązek macierzanki | |
boczek | 10 dag. |
pomidor | 6 |
sól | do smaku |
jagnięcina | 1,5 bez kości |
ocet | 3-4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
cebula biała | 1 |
pieprz | do smaku |
pęczek natki | |
kilka gałązek macierzanki | |
boczek | 10 dag. |
pomidor | 6 |
sól | do smaku |
jagnięcina | 1,5 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: