Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Bigos z patisona

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

patison
1 średni
cukinia
1 mała
kiełbasa
10-15 dkg
cebula
1 szt
koncentrat pomidorowy
2 łyżki
Kucharek SMAK LATA
1/2 łyzeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z patisona

Patisona obrać, oczyścić z pestek, pokroić w kostkę cukinię również, wrzucić do garnka.Cebulę pokrojona w kosteczke podsmażyć na patelni na niewielkiej ilości oleju, przełożyć do garnka z warzywami.Na tym samym oleju podsmażyć pokrojoną kiełbaskę i przełożyć do garnka.Wlać odrobinę wody,dusić do miękkości, w miedzyczasie dodać koncentrat i kucharek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 25.04.2011 00:16
Interesujący pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak