Bigos z patisona

Bigos z patisona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • patison

    1 średni
  • cukinia

    1 mała
  • kiełbasa

    10-15 dkg
  • cebula

    1 szt
  • koncentrat pomidorowy

    2 łyżki
  • kucharek SMAK LATA

    1/2 łyzeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Patisona obrać, oczyścić z pestek, pokroić w kostkę cukinię również, wrzucić do garnka.Cebulę pokrojona w kosteczke podsmażyć na patelni na niewielkiej ilości oleju, przełożyć do garnka z warzywami.Na tym samym oleju podsmażyć pokrojoną kiełbaskę i przełożyć do garnka.Wlać odrobinę wody,dusić do miękkości, w miedzyczasie dodać koncentrat i kucharek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bami

25.04.2011 00:16
Interesujący pomysł :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat