Składniki:
30g tluszczu | |
30g maki | |
350ml bulinu | |
50g parwek cienkich | |
50g groszku konserwowego | |
50g papryki | |
50ml smietany | |
natka pietruszki | |
pieprz, sól | |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
Papryka ostra mielona Prymat |
30g tluszczu | |
30g maki | |
350ml bulinu | |
50g parwek cienkich | |
50g groszku konserwowego | |
50g papryki | |
50ml smietany | |
natka pietruszki | |
pieprz, sól | |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: