KOTLETY BARANIE

KOTLETY BARANIE

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • baranina

    80 DAG
  • olej

    2 DAG
  • ząbki czosnku

    1 SZT.
  • sól

    DO SMAKU
  • pieprz czamy mielony Prymat

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

MIESO OPLUKAC POKROIC NA MALE KOTLETY LICZAC PO 2 NA OSOBE. ROZBIC LEKKO TLUCZKIEM, WYROWNAC BRZEGI I NADAC IM OWALNY KSZTALT. POSYPAC PIEPRZEM, NATRZEC ROZTARTYM CZOSNKIEM I SOLA, POSMAROWAC OLEJEM. RUSZT SILNIE ROZGRZAC, ULOZYC NA NIM MIESO I PIEC Z KAZDEJ STRONY PO 2-3 MINUTY TAK, ABY WEWNATRZ POZOSTALO ROZOWE.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat