Składniki:
ząbki czosnku | 2 szt. |
3/4 pęczka natki | |
oliwa | |
twaróg | 15 dag |
3 łyżki bułki tartej | |
2 łyżki musztardy | |
PLASTRY BOCZKU | 8 szt. |
sól i pieprz | do smaku |
golonki indycze | 8 szt. |
ząbki czosnku | 2 szt. |
3/4 pęczka natki | |
oliwa | |
twaróg | 15 dag |
3 łyżki bułki tartej | |
2 łyżki musztardy | |
PLASTRY BOCZKU | 8 szt. |
sól i pieprz | do smaku |
golonki indycze | 8 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: