Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

filety w sosie rydzowym

5.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe
2 szt.
rydze
20 dkg
masło
2 łyżki
śmietana 12%
4 łyzki
Kucharek przyprawa uniwersalna
1 łyżka
koperek
1 łyzka
Pieprz biały mielony Prymat
1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: filety w sosie rydzowym

Filety pokroić w kostkę i oprószyć Kucharkiem. Na maśle usmażyć rydze, dodać filety i posmażyć 10 minut. Podbić śmietaną i posypać koperkiem Doprawić pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 10.08.2013 12:32
wspaniałe te rydze
Joanna108
Joanna108 08.01.2012 15:40
chętnie bym takie coś spróbowała ;)
eli_555 05.10.2010 23:07
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak