Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z kawałkami ananasa.
W między czasie filety ułożyć w naczyniu żaroodpornym i zalać je sosem.Wstawić do rozgrzanego piekarnika i smażyć ok.35 min.
50 dag filetów z ryby | |
1 cebulka | |
pół czerwonej papryki | |
4 łyżki sosu sojowego | |
1/3 szklanki octu winnego | |
3 łyżki sosu pomidorowego | |
2 łyżki posiekanej natki pietruszki | |
3 łyżeczki mąki | |
2 łyzki wody | |
sól, pieprz | |
sok ananasowy | 1/3 szklanki |
ananas | 1/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: