Przepis i sposób przygotowania na: Tosty
Wszystko to składamy w jedną całość i wkładamy do tostera.
Gdy tosty się upieką podajemy je na ciepło lub na zimno.
Polecam podawać tosty z majonezem kieleckim są wyśmienite :)
Smacznego !
ser gouda | 0,5 kg |
polędwica sopocka | 0,3 kg |
chleb tostowy | 2 sztuki |
margaryna lub masło | do smaku |
ogórek konserwowy | 2-3 sztuki |
ogórek gruntowy | 2-3 sztuki |
pomidor | 3-4 sztuki |
cebula biała | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: