Przepis i sposób przygotowania na: Karp w galarecie
Ułożyć na półmisku, udekorować warzywami.. W gorącym wywarze rozpuścić żelatynę.. zalać karpia zastygającą galaretką .
karp | 1 kg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
cebula | 2 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyżeczek |
białe wino | 1 kieliszek |
koperek | 1 pęczek |
cytryna | 0,5 szt |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
Ziele angielskie mielone Prymat | 4 ziarna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: